tiistai 11. marraskuuta 2014

Seimi

Syksy on ollut minirintamalla hyvinkin tuottoisaa aikaa. Lähes päivittäin on tullut näperreltyä jotain ja valmistakin on syntynyt ihan kiitettävästi :)
Syynä on ollut joulukalenterivaihto, johon tänä vuonna osallistuin ensimmäistä kertaa. Kalenteriyllätysten tekemisen vuoksi kaikki omat projektit on jääneet vähän lapsipuolen asemaan, eikä itselle ole tullut tehtyä juuri mitään koko syksynä.

Mutta nyt asiaan tulee muutos! Sain nimittäin vihdoin eilisiltana paketoitua viimeisetkin kalenteriluukut, ja kunhan kiikutan ne vielä tänään postiin, voin sen jälkeen jälleen rauhassa keskittää kaiken huomioni näihin omiin projekteihini.

Kalenteriurakan saattamista päätökseen piti kuitenkin heti eilen juhlistaa jollakin. Päällä oli hirmuinen polte tehdä jotain i-t-s-e-l-l-e! Ja mielellään jotain joka olisi heti valmis. Joten kokosin sitten elokuvan katselun lomassa tällaisen pikkuisen seimen, joka on odottanut varastossa ties kuinka kauan. Ja tulihan siitä ihan hirmuisen söpö!Oman seimesi (ja paljon muuta kivaa) voit käydä tulostamassa täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti