torstai 12. maaliskuuta 2015

Arvontavoitto ja kuulumisia

Hellurei ja hengissä ollaan!

Miniminä on nukkunut talviunta lähes koko alkuvuoden. Jotain pientä on kyllä yritetty näpertää, mutta valmista ei oikein ole tullut. Loppuvuodesta ilmottauduin mukaan Hämeenlinnan nukkekotikerhoon, ja parissa kerhoillassa olen tänä vuonna ollut. Mutta ensimmäisen tapaamiskerran neulahuovutuksesta ei syntynyt mitään julkaisukelpoista (huovutin lähinnä villakoiria nukkiksen sängyn alle), ja toisen kerran Quilling -kulhoistakin tuli vähän sellaisia maanantaikappaleita. 
Tammikuussa osallistuin kansalaisopiston kurssille, jossa tehtiin LED-valaisia nukkikseen. Vähän vaiheessa ovat vielä nekin... Mutta eiköhän se mineilyinnostus taas hiljalleen ala nostaa päätään! Ilmottauduin mukaan pääsiäis-/kevätswappiinkin, näin joutuu vähän niin kuin pakon edessä paneutumaan näihin nukkistouhuihin ;)


Vaikka omassa blogissa onkin ollut hiljaista, olen silti vieraillut toisten blogeissa inspiraatiota hakemassa. Ja osallistunut samalla arvontaankin. Ja vieläpä voittanutkin! (Oli muuten mahtava arvonta, kaikki palkittiin!)

Tällaisia ihanuuksia meille kotiutui Nukkekoti Kassalan arvonnasta:Ihanasta palkinnosta suuri kiitos Kassalaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti