sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uudet isännät talossa :D

Ihanaiset veljenpoikani (7 v. ja 5 v.) kävivät viikonloppuna yökylässä, ja laittoivat samalla rantatalon sisustuksen uusiksi!

Kaikkein helpoimmin särkyviä aarteita ei leikkeihin anneta, mutta ei tämä tätsä henno kieltää taloilla leikkimistä kun toiset niin tykkää <3 Edellisellä kyläilyreissulla beach housessa asui Avengers -hahmoja ja Turtleseja, tällä kertaa ihan vaan Lego -ukkeleita. 

Tässäpä muutama ideakuva teillekin jotta näette, että näinkin voi nukkekodin sisustaa!

Säiden salliessa voi kalusteet kantaa ulos...


Hirmuisen kätevää on sijoittaa wc-pytty lähelle sänkyä. Ja herkkupöydän asettaminen siihen puoleenväliin se vasta kätevää onkin, hyvin ylettää eväisiin sekä sängystä että pytyltä! Kyllä niin näkee, että on miesten luoma sisustus! ;)



Tässä ehdotelmassa sängyn viereen on sijoitettu kylpyamme ja yläkertaan on kannettu sohva. TV:n puuttuessa voi katsella Kevin Costneria kassin kyljestä.


Pojat on varustautuneet leffailtaan asiaankuuluvin eväin. 


Seisovasta pöydästä luulisi löytyvän jokaiselle jotakin: makean nälkään kakkuja, donitseja ja limpparia, terveystietoiselle puolukoita ja suolaiseen nälkään soppaa. Ja näkyypä siinä olevan muutama pullo viiniäkin...


Näin siinä sitten lopulta käy! Äijät on sammuneet kuka minnekin (onpa näemmä joku kömpinyt talon allekin maate). Eli siis ihan perinteinen suomalainen lauantai-ilta ;)


Näiden kukkien vedensaanti on ainakin turvattu!




Näiden kuvien myötä toivotettakoon kaikille myös onnellista ja mineilyrikasta alkanutta vuotta 2015! 

Uudenvuodenlupauksia en ole koskaan harrastanut, mutta ensimmäistä kertaa esitin kyllä itselleni uudenvuodenhaasteen. Ja nimenomaan koossa 1:12 ;) Mutta siitä lisää vaikka sitten seuraavalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti