lauantai 25. lokakuuta 2014

Beach house Sandy

Ehdin haaveilla The Dolls House Emporiumin The Retreat kit -talosta pari vuotta ennen kuin vihdoin keväällä sen hankin tamperelaisen Nukkela -liikkeen loppuunmyynnistä. 
Sisustussuunnitelmakin oli ollut luotuna jo kauan ennen talon ostoa: siitä tulisi ehta amerikkalainen beach house! 

Talon maalasin kauttaaltaan valkoiseksi, katto odottaa vielä päällystettä. Kuistin laudoitus on tehty spaatteleista. Kuisti on kiinni etuseinässä, jonka pois nostamalla pääsee käsiksi talon sisätiloihin.
Seinät on tapetoitu merelliseen henkeen sopivalla, aidolla tapetilla. Lattiat on tehty spaatteleista ja maalattu valkoiseksi.

Minun mielikuvituksessani talo sijaitsee Amerikan itärannikolla, Atlantin valtameren rannalla. Tässä talossa on ikuisesti heinäkuun 4. päivä, sillä USA -teemaa korostaakseni talo tulee koristautumaan itsenäisyyspäivän juhlintaan sopivilla väreillä ja koristeilla :)

Ja aivan kuten pääprojektini Villa Rendezvous, etenee tämänkin torpan rakentaminen ja sisustus verkkaiseen tahtiin ;) Jotakin pientä taloon on kuitenkin jo ajautunut.Sänky on tarkoitus vaihtaa rantataloon sopivammaksi heti kun puuseppä ehtii...Ihana tähtikannu kukkineen on kesällä saatu swappivaihto Aikulta, taulu on joskus tullut ostettua FB:n Nukkekotikirppikseltä.


Tässä sängyssä ei ilmeisesti ole tarkoitus nukkua, ainakin petivaatteet vielä uupuu. No, kunhan se ompelija vain kerkiää... Tähtityynyt ja torkkupeitto on ostoksia markkinoilta ja nukkekotikirppikseltä.


1:1 elämän Kevin Costner -fani ei tietenkään voinut vastustaa tätä kassia! Kassi löytyi kesällä Forssan nukkekotimarkkinoilta. Converset on ihan ite tehty :)

Talon alakerta kumisee vielä sen verran tyhjyyttään, että jääköön sen esittely toiseen kertaan. Mutta kuistille on jo eksynyt muutama ihanuus: Susannalta teemaan sopiva lippuviiri...

 

...ja Katilta suloiset keramiikkaruukut, jotka odottavat auringonkukkien istutusta. Kunhan se puutarhuri vain ehtis ;) Kyltti tolpannokassa on sekin sieltä kuuluisalta nukkiskirppikseltä.


Ja hei, olen saanut ensimmäisen lukijani! Kiitos Raija, ja tervetuloa! :)2 kommenttia:

  1. Oi joi sinähän olet paljon pidemmällä Beach house -talon kanssa kuin minä. Upea talomalli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun joku muukin tykkää tästä talosta, itse tykkään siitä ihan hirmuisesti! Ja helppohan tämmösen talon tekemisessä on edistyä, kun osat oli kaikki valmiina ;)

      Poista