sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Lisää luukkuja!

Kaikenlaista pyörryttävän ihanaa on taas joulukalenterista tullut! Seuraavan kerran kalenteripaljastuksia on tulossa joulun jälkeen, jolloin luvassa onkin todellinen kuvatulva kaikista lopuista ja vielä esittelemättä jääneistä luukuista. 
Mutta tässä muutama ihanuus menneeltä viikolta:

13. ja 15. päivän luukuista Ulricalta lisää jouluisia askarteluprinttejä :)3. adventtina Tiian paketista löytyi upea onki......ja 4. adventin luukusta tuli mm. joulukoristeita, kynttilöitä ja viiniä.17. päivän luukun vaihdoin Anitan kanssa. Anitalta sain ihan uskomattoman hienon työkalusetin! Oli pakko laittaa kuvaan tulitikku vertailukohdaksi, jotta uskotte nämä minikokoisiksi ;)19. päivänä Riitalta suloiset villasukat <3 Joka kehtaa väittää tätä harrastusta leikkimiseksi, voi itse kokeilla kutoa tällaiset 1x2 cm sukat ja palata sen jälkeen asiaan... 


Luukut 20 ja 21 vaihdoin Katin kanssa. Ensimmäisestä paketista löytyi ihastuttava nalle......ja toisesta paketista kaunis kaulakoru rasiassaan.Tänään onkin ollut todellinen supersunnuntai, sillä tämän Katin paketin lisäksi sain avata vielä kaksi muutakin luukkua - Tiian adventtipaketin ja tällaisen runsaan paketin Tuikulta.


Tuo tuohikori on kyllä jotain aivan mieletöntä!

Hirmuisen suuret kiitokset kaikille näistä ihanuuksista!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti