torstai 18. joulukuuta 2014

Perheenlisäystä

Tässä minimaailmassa mulla on kaksi suurta heikkoutta, niitä juttuja joita ei vaan voi vastustaa kun kohdalle osuvat. Oon jo aika päiviä sitten antanut itselleni luvan mopon keulimiseen, mitä näihin kahteen asiaan tulee. Kaikista muista nukkishankinnoista voin kantaa huonoa omaatuntoa, mutta näistä en!

Toinen näistä heikkouksista on kukkakitit, ja toinen on Taru Astikaisen nuket.

Tarun nuket taitaa olla nukkisharrastajien keskuudessa jo käsite - eikä syyttä! Nämä nuket on niin mielettömän kauniita, ettei mikään ihme jos näihin höpsähtää ;) Oon monesti ajatellut, että vaikka joskus luopuisin koko nukkisharrastuksesta, nämä nuket säilyttäisin silti <3

Muutaman Tarun tekemän nuken omistaja olin jo entuudestaan, ja eilen saapui postin mukana muutama lisää. Tällainen porukka tällä kertaa:


Downton Abbey -sarjaa seuranneet saattavat löytää näistä nukeista tuttuja piirteitä :)


Ihanasta Marysta ehdin haaveilla vaikka kuinka ja kauan, ja nyt sen sain! <3


Hänestä taas tulee Villa Rendezvous'n omistaja! Pitkään kaavailin Provencen talon haltijaksi todellista ranskalaista kaunotarta, mutta yksikään ei tuntunut oikealta. Sarahin nähdessäni se vain äkkiä kirkastui: hän se on! 
Ehkä talon remonttikin saa uutta virtaa nyt kun omistaja on valvomassa rakennustöitä ;)

Ja koska miehistä on aina pulaa......pitihän pari sellaistakin saada!

4 kommenttia:

  1. Oho, muutama uusi tyyppi :D! Nämä on kyllä ihania, ja aina on tilaa vielä yhdelle....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, homma lähti vähän lapasesta ;) Pari harkittua haavetta ja pari heräteostosta... Mutta kuten sanoit, aina on tilaa vielä yhdelle!

      Poista