torstai 25. joulukuuta 2014

Loput kalenteriluukut

Tässäpä lupaamiani kuvia lopuista kalenteriluukkujen aarteista!

Saanan kanssa vaihdetuista luukuista löytyi pellillinen pipareita ja kuivakakku, sekä jouluinen havukranssi ja suloinen taulu (jonka hennot kimalteet eivät valitettavasti erotu kuvasta). Kiitos näistä ihanuuksista!


Jennyn kanssa vaihdoin kolme luukkua, ja ensimmäisestä avaamastani paketista löytyi upea kirjoitussetti. Mainittakoon vielä, että tuo muistikirja on ihan oikeasti sidottu 


Toinen luukku sisälsi ihanan kylpyhuonesetin: pefletin, pienen saippuan simpukkakupissa, kylpysuolaa hemmotteluhetkiin, vessapaperia ja jopa kynsiharjan! 


Kolmannesta luukusta löytyikin sitten aivan huikea taidonnäyte: kauniissa rasiassa tajuttoman suloinen keraaminen sydänmuki, sekä kaakaota ja vaahtokarkkeja! Tämä muki meni heti siihen "en luovu tästä koskaan!" -kategoriaan <3 


Kiitos Jenny näistä kaikista! :)

Kaimani Mariannen kanssa vaihdoin myöskin kolme numeroimatonta luukkua. Ensimmäisestä paketista paljastui näin runsas setti ihanuuksia rantataloon:


Tämän paketin avattuani istuin aika kauan hiljaa paikallani, melkein itku tuli näitä aarteita ihastellessa. Kaikki oli niin huolella tehty ja viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten; nuo lasipallot on punottu tervan tuoksuisen narun sisään!

Mariannen toisesta paketista löytyi pehmoinen torkkupeitto ja kaunis peltikyltti.


Kolmas luukku veikin sitten ihan täysin jalat alta! Katsokaa nyt tätä mahtavuutta!!
Huh huh, mitä yksityiskohtia! SUURI kiitos sinulle kaimani! <3

Marianne oli paketoinut matkaan myös ihanat ekstrayllärit: kauniin enkelikoristeen (josta unohdin ottaa kuvan, ja joka toistaiseksi näin joulun kunniaksi saa sulostuttaa 1:1 kotia), sekä sellofaaniin käärityn kakun (jota en oo vielä raaskinut ottaa söpöstä paketista).Aika monen vaihtokaverin kanssa sovittiin kolmen luukun vaihtamisesta, niin myös Annun kanssa. Annun luukuista löytyi kaunis tarjoiluvati suklaahippukekseillä, nahkainen laukku sekä ihanat enkelinsiivet ja valokuva-albumi täynnä vanhoja kuvia. Kiitos Annu!Sitten olisikin esittelemättä vielä muutama jouluaatolle numeroitu luukku :)

Suloisen hiekkalinnan (rantataloon tietysti!) sain Anitalta. Kiitos Anita!


Perhostaulu Jaanalta. Tällaisen tekemistä olin suunnitellut jo pidempään, joten tämä osui ja upposi ;)


Todella aidon näköisestä kurpitsasta kiitos Airille!


Tiian kanssa vaihdettuun adventtikalenteriin kuului myös aattopaketti, josta löytyi paketillinen meikäläisen nimikkokarkkeja, kaakaokuppi ja osuva keittokirja ;) 


Tiia oli laittanut matkaan myös ekstrapaketin ohjeistuksella "minut voi avata milloin vain". Tunnustettakoon, että minähän avasin tämän jo heti silloin marraskuussa kun luukut saapuivat... ;)Nyt kun kaikki luukut on avattu ja elämäni ensimmäinen joulukalenterivaihto on ohi, on olo onnellinen ja mukavalla tavalla hämmentynyt. Olen saanut huikean määrän aivan valtavan upeita ja taidokkaasti tehtyjä miniaarteita, joista jokainen on saanut aikaan ihastuneita huokauksia <3 Nämä tulevat varmasti kukin löytämään paikkansa projekteistani ennemmin tai myöhemmin, ja säilyvät visusti tallessa siihen asti kunnes niin tekevät :)

Kaikkea tätä runsautta ihastellessa on mieleen hiipinyt väistämättä ajatus siitä, että omat kalenteriyllätykset taisivat jäädä hieman vaatimattomiksi. Mutta laitetaan se ensikertalaisen kokemattomuuden piikkiin ja petrataan ensi vuonna! ;) Sillä aivan varmasti haluan kokea tämän kalenteri-ihanuuden uudestaan - mikäli jostain vielä löytyy hullunrohkeita vaihtokavereita ;)

Kiitos ja kumarrus kaikille tänä vuonna luukkuja kanssani vaihtaneille! <3

3 kommenttia:

  1. Kiitos vaihdosta sinulle! Ihania paketteja sain. :)

    VastaaPoista
  2. Kuuleppas Marianne, sinun pakettisi olivat kyllä aivan huikeita! Taitaa suomalainen vaatimattomuus vaivata meitä kaikkia ;)

    VastaaPoista